• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a ratat calificarea în Champions League, dar a ajuns să joace în Grupa B din Europa League, acolo unde sorții au decis să joace din nou cu cehii, alături de Beer-Sheva și FC Lugano.

Nicolae Dică (37 de ani), antrenorul vicecampioanei, avertizează că roș-albaștrii nu sunt deja calificați în primîvara europeană.

”După acel 4-1 de la Plzen, din Cehia, toată lumea se așteaptă la ceva ușor, dar Viktoria domină campionatul intern, așa că va fi greu primul meci de la București, de joia viitoare.

Nu uitați că a fost greu și acolo, dar am avut șansă pentru că am marcat repede la 1-1. A fost dificil și turul de la București, care s-a terminat 2-2, meci în care ne-au pus mari probleme.

Le știm punctele forte, le știm și punctele foarte slabe, au revenit și unii jucători, care au fost accidentați, așa că mă aștept la meciuri foarte grele”, a spus Dică, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Plzen este singurul adversar de-al roș-albaștrilor care l-a preocupat, momentan, pe Dică.

”Mai sunt destule meciuri până la întâlnirea cu Beer-Sheva, așa cănu am apucat să mă documentez în legătură cu ei, dar și ci ceilalți jucători. Acum mă preocupă mai mult meciurile din campionat, spre exemplu cel cu Viitorul!”, a mai precizat Dică, la Digi Sport.

Ordinea meciurilor din cadrul Grupei G

FCSB - Viktoria Plzen 14 septembrie
Lugano - FCSB 28 septembrie
Hapoel Beer-Sheva - FCSB 19 octombrie
FCSB - Hapoel Beer-Sheva 2 noiembrie
Viktoria Plzen - FCSB 23 noiembrie
FCSB - Lugano 7 decembrie