• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică pune tunurile pe jucătorii săi după eşecul FCSB-ului cu Lugano, 1-2, din ultima etapă a grupelor Europa League. "Roş-albaştrii" au pierdut primul loc în grupă după acest eşec şi vor avea parte de un adversar mult mai dificil în 16-imi din acest motiv.

"E o seară tristă, nu am ştiut să profităm de ce am făcut până azi. Am stat pe locul 1 până la ultima etapă, dar nu am rămas acolo. Am făcut un joc foarte slab, nu mă aşteptam, dar aşa suntem noi, românii, ne mulţumim cu puţin, când suntem cu sacii în căruţă nu ne mai interesează. E vina mea că nu i-am convins pe jucători că avem şansa de a deveni primă echipă din România care încheie grupa cu 13 puncte. Am schimbat mulţi jucători pentru că am dorit să le dau şanse şi altora să demonstreze că merită în lotul Stelei, însă ei nu au dat randamentul la care mă aşteptam", a declarat antrenorul FCSB-ului la sport.ro.

Dică acuză şi arbitrajele de care a avut parte FCSB-ul în Europa League şi anunţă ce adversar îşi doreşte în 16-imile de finală.

"În trei meciuri de Europa League am avut trei penalty-uri clare, să nu primeşti niciunul... dar nu mai comentez. Am fost sub presiune la fiecare meci, ştiam că sunt la un club mare, la asta mă aşteptam. Vreau cel mai puternic adversar posibil în faza următoare", a mai spus "principalul" vicecampioanei României.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT