• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nicolae Dică a recunoscut că e nemulțumit de decizia UEFA de a programa meciul FCSB - Lugano de la ora 22:05.

Tehnicianul roș-albaștrilor ar fi preferat ca ultimul duel european al anului să se dispute de la ora 20:00. Motivele sunt clare: temperatura mai ridicată și numărul mai mare de fani pe care bucureștenii se puteau baza pe Arena Națională.

”Chiar vorbeam cu MM și nu înțelegeam de ce nu am jucat la ora 20:00. Nu am înțeles de ce nu ne-au pus la ora 20:00. Temperatura e scăzută, iar ora e târzie.

Lumea nu se va înghesui să vină la stadion. Sper să vină măcar 15.000 de oameni”, a spus Dică, în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Lugano.

Aceasta nu este singura problemă pe care o are Dică. Antrenorul nu se poate baza pe cinci jucători: Romario Benzar, Bogdan Planic, Filipe Teixeira și Denis Alibec (accidentați) și Constantin Budescu (suspendat).

Meciul dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, de la 22:05, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.