• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen - FCSB. La Plzen, Dică a trimis printre titulari 5 jucători sub 23 de ani, unul dintre ei fiind Andrei Vlad, cel mai tânăr portar român din istoria cupelor europene. La pauză, după a treia repriză consecutivă fără gol marcat, tehnicianul bucureștenilor a urmat îndrumarea patronului Gigi Becali, care după înfrângerea de la Iași (0-1 VIDEO) i-a impus să facă schimbări rapid, dacă este cazul.

La pauza meciului din Cehia, Dică a făcut două schimbări: au ieșit Lucian Filip și Cătălin Golofca, fără realizări în prima repriză, înlocuiți de Dragoș Nedelcu și Florin Tănase.

"De acum o să îl pun să facă şi trei schimbări, dacă e cazul: 'Ia fă, mă, trei schimbări de la pauză. Vezi că nu joacă? Îl schimbi în minutul 15, nu stai nici până la pauză! 'Faci ce spune patronul', asta o să îi spun", a tunat Gigi Becali săptămâna trecută, după înfrângerea de la Iași.

După primele 45 de minute, jocul celor de la FCSB a fost comentat în emisiunea "Digi Sport Special". 

"Nu înțeleg această harababură în jocul Stelei. Are nevoie de victorie pentru a-și garanta primul loc și 600.000 de euro. Nu înțeleg, e o bulibășeală. Cel puțin pe banda stângă, la Morais, e deranj mare, Man nu poate juca acolo, într-o zonă incomodă, foarte aglomerată, unde trebuie să te informezi când primești mingea și să ai execuții rapide. Mă așteptam la cu totul altceva. Cu o echipă mai valoroasă decât Plzen, era deranj mare", a spus Dinu Gheorghe, în emisiunea "Digi Sport Special", la pauza meciului dintre Plzen și FCSB.