• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FCSB a câștigat primul meci din Grupa G a Europa League, 3-0 cu Viktoria Plzen, dar de acum pretențiile roș-albaștrilor vor fi tot mai mari. Nicolae Dică (37 de ani) tehnicianul vicecampioanei, a fost lăudat pentru faptul că a reușit să refacă atmosfera la echipă, după supărarea pricinuită de eșecul din campionat cu FC Viitorul (0-1).

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului, crede că Dică a înțeles și faptul că este momentul să creioneze o formulă de bază, după o perioadă în care echipa s-a schimbat la fiecare meci.

”Primul merit pentru revirimentul echipei îl are Dică, pentru că și-a dat seama că trebuie să formeze un prim 11 pe care se poate baza, chiar dacă în campionat va mai face anumite schimbări. Dar, trebuie să-și formeze acel prim 11 pentru a avea o echipă bună. Și Steaua, la ora actuală, are jucători foarte buni și sper eu să urmeze și o echipă foarte bună.

Al doilea merit aparține patronului, care îi și critică pe jucători, îi și mângâie, le mai dă și un pahar de vin și cred că acest lucru a contat într-un final”, a precizat Duckadam, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Și patronul Gigi Becali are mare încredere în lotul actual, mai ales că acesta consideră că echipa mai are până când va ajunge la 100% din capacitate.

”La ce capacitate este Steaua? La 70%! Relațiile de joc dintre jucători nu sunt puse la punct până la cele mai mici detalii, dar vor fi creșteri importante de la meci la meci.

Eu prevăd o echipă mare care se leagă la Steaua, o echipă capabilă de un parcurs lung european”, a spus latifundiarul, la Digi Sport.