• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB va juca în această seară cu Viktoria Plzen, în etapa a 5-a a grupelor Europa League. Nicolae Dică a deplasat în Cehia un lot format din 18 jucători, iar patronul echipei a anunțat primul 11 pe care tehnicianul de 37 de ani îl va trimite pe teren. Gigi Becali a reușit să se impună în fața antrenorului și l-a impus titular pe tânărul portar Andrei Vlad.

Conform lui Gigi Becali, vor fi câteva surprize în echipa de start. Acesta a dezvăluit că Man va fi folosit pe postul de al doilea vârf, astfel că Florin Tănase și Constantin Budescu vor fi rezerve.

"Florinel Coman, Man și Golofca. El l-a luat pe Budescu, dar nu impun pe nimeni. Budescu o să joace cu Astra, nu va juca acum. Eu nu mă impun. Eu vreau să fac maximum de puncte, așa mi-am propus în viață, nu îmi place locul 2, cu jumătăți de măsura.

În poartă va juca Vlad. Alibec va fi titular. Budescu ar fi adus un plus de experiență. Cea mai mare mare dorință a mea este ca diseară să-l văd pe Man cum joacă pe postul de al doilea vârf. Dacă joacă bine îi crește cota cu 10 milioane de euro", a declarat Becali pentru ProX.

Cum va arăta FCSB la Plzen, conform lui Gigi Becali

Vlad - Enache, Planic, Bălașa, Morais - Popescu, Filip - Golofca, Man, Coman - Alibec

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa joi, 23 noiembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT