• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Beer Sheva LIVE TEXT. Cu o zi înaintea meciului cu Hapoel Be’er Sheva, din Europa League, Nicolae Dică a anunțat, în conferința de presă, că își dorește ca FCSB să fie mai ofensivă decât în meciul tur din Israel, pe care l-a câștigat cu 2-1.

Pe faza ofensivă trebuie să punem mai multe probleme decât am pus în meciul tur. Cei de la Beer Sheva vin să câștige, au nevoie de cele trei puncte”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă.

Deși este încântat atât de jocul echipei, cât și de atitudinea propriilor fotbaliști, antrenorul FCSB-ului nu vrea să se gândească la fazele finale ale UEFA Europa League.

Sunt conștient că este foarte greu pentru o echipă românească să ajungă în semifinalele sau finala unei competiții europene. Nu ne gândim la adversarii pe care i-am putea întâlni în primăvara europeană. Ne gândim la meciul de mâine, trebuie să mai obținem o victorie”, a mai spus Nicolae Dică.

Timpul trece foarte greu înaintea meciului, dar este bine că sunt aici, că trăiesc aceste ore, pentru mine este ceva extraordinar. Iar când sunt rezultate, este foarte bine”, a mai spus antrenorul ”roș-albaștrilor”, cel care așteaptă cât mai mulți oameni pe Arena Națională, la meciul cu Hapoel Beer Sheva, din a patra etapă a grupei G din Europa League.

Eu aștept toți suporterii Stelei să vină alături de echipă. Facem lucruri frumoase, suntem pe primul loc în campionat și îi așteptăm pe suporteri. Vrem să avem rezultate foarte bune și să-i scoatem pe oameni în stradă. Le putem face și oamenilor o bucurie, pentru că au puține momente de bucurie”, a mai zis Dică.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT