• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Bilbao chiar se teme de meciul cu Dinamo, de pe Arena Națională! Într-o conferință de presă, noul antrenor al bascilor, Jose Angel Ziganda, a lăudat jocul roș-albilor, vorbind și despre aportul lui Cosmin Contra.

Antrenorul lui Bilbao a precizat că îi plac foarte mulţi jucători de la Dinamo. "Îmi plac foarte mult vârfurile, dar nu vreau să exclud nici defensiva, acolo unde joacă Filip, un fotbalist foarte bun. Dorim să dăm sută la sută pe teren, pentru că Dinamo va avea de partea ei suporterii şi vom încerca să compensăm acest lucru".

"Perioada de 23 de zile ne-a permis o pregătire intensă. Joi vom avea un adversar foarte bine pregătit şi sperăm să obţinem un rezultat pozitiv. Cunoaştem Dinamo, am studiat-o cu atenţie, ştim că a crescut în joc, mai ales după venirea lui Contra.

Avem în lot cinci jucători care au fost la finala Europa League (n.n. 0-3 cu Atletico Madrid). Sper ca joi să intre cu acelaşi entuziasm şi să repetăm realizările din 2012, când a fost un an excepţional pentru noi", a spus tehnicianul.

"Sunt sigur că Rivaldinho va creşte valoric în meciul de joi, având în vedere că tatăl său va fi în tribună. Nu ne considerăm favoriţi, Dinamo e o echipă deosebită", a mai afirmat Ziganda.

Dinamo - Athletic Bilbao este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, joi, de la ora 20:30!