• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Dinamo va avea o misiune extrem de grea în turul 3 preliminar al UEFA Europa League. Echipa lui Cosmin Contra o va întâlni pe Athletic Bilbao, iar Adrian Mutu așteaptă, în primul rând, o atmosferă senzațională pe Arena Națională făcută de fanii dinamoviști.

"Ne așteptăm la 40.000 de câini care să ne încurajeze, iar atmosfera să fie una incredibilă. Ne întoarcem după 5 ani în cupele europene, iar fanii au acum ocazia să facă spectacol și în Europa. O să vedem acum unde ne aflăm", a fost mesajul lui Mutu pentru ultrași.

Adrian Mutu este conștient de valoarea lui Bilbao și spune că Athletic era adversarul de evitat pentru Dinamo.

"E adversarul pe care nu l-am vrut, o echipă cu mare experiență în cupele europene, mai ales în Europa League, unde a jucat finala (n.n. 2012). Ei au prima șansă, suntem conștienți, dar le promit suporterilor că vom lupta până la sfârșit. Vom da totul pe teren! Ei vor munci foarte mult și vor alerga mult ca să ne elimine", promite Mutu.

"Jucătorii noști sunt familiarizați cu fotbalul din Spania, deci în locul lui Milan (n.n. adversara Craiovei) aș fi preferat Bilbao. Sper ca noi să fim pregătiți la momentul meciului și să ne putem exprima la valoarea noastră, să fim la 100%", speră oficialul lui Dinamo.

Meciul tur dintre Dinamo și Bilbao se va disputa pe Arena Naţională, pe 27 iulie. Returul va avea loc pe 3 august, în Spania.