• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

În așteptarea marelui meci din această seară de pe Arena Națională dintre Dinamo și Athletic Bilbao, elevii lui Cosmin Contra s-au relaxat în compania marelui Rivaldo, sosit în România în noaptea de miercuri spre joi. Fostul mare fotbalist brazilian a venit să-și urmărească fiul pe viu în meciul din turul III preliminar al Europa League.

Rivaldo a sosit aseară în România, joi urmând a fi pe stadion pentru duelul dintre Dinamo şi Bilbao. Brazilianul se va afla pentru prima oară în tribune în ţara noastră la un meci al lui Rivaldinho. Până la ora de start a meciului, fostul mare fotbalist brazilian a asistat alături de ”câini” la vizita făcută la un centru comercial din Capitală. Aici, Rivaldo a stat de vorbă cu fiul său și cu ceilalți componenți de la FC Dinamo, le-a dat sfaturi prețioase pentru meciul din această seară și s-a pozat alături de cei dornici. "Cred în şansa celor de la Dinamo şi în şansa celor de la Craiova. Bilbao a avut un sezon foarte bun în campionatul spaniol, e o echipă care trebuie respectată. Cu Mutu nu am mai vorbit de mult timp. Ştiu că a fost un jucător mare, de clasă. Ştiu despre fotbalul românesc", a spus Rivaldo, la sosirea pe aeroport.

Întrebat despre fotbaliştii români, Rivaldo l-a menţionat, cum era de aşteptat, pe Hagi, însă nu a uitat nici de perioada petrecută cu actualul antrenor al fiului său la AC Milan.

"Nu vreau să fiu nerespectuos faţă de alţii, pentru că au fost mulţi jucători buni. Dar normal că pe Hagi trebuie să-l menţionez. A fost un jucător care a scris istorie la Barcelona. Cu Contra am fost la AC Milan. La Dinamo face o treabă foarte bună", a mai spus Rivaldo, pentru ca apoi să dezvăluie câteva dintre sfaturile pe care i le dă lui Rivaldinho: "I-am spus mereu să creadă în el şi să nu asculte lumea care spune că joacă doar pentru că e băiatul meu. Au fost momente când el a vrut să se lase de fotbal, dar l-am îndemnat să continue".

2 goluri în 11 partide a marcat Rivaldinho pentru Dinamo, el fiind marele pariu al lui Adi Mutu, cel care a insistat pentru aducerea lui.

În această seară, cu începere de la ora 20:30, Dinamo va da piept cu Athletic Bilbao, pe Arena Națională, în turul III preliminar al Europa League. Cele mai importante faze vor fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.