• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Astra a învins-o aseară pe Austria Viena, în deplasare, scor 2-1, şi păstrează şanse de calificare în primăvara europeană. Imediat după meci, Marius Şumudică a dezvăluit care crede că a fost momentul-cheie al partidei. Digi Sport a aflat că înaintea întâlnirii din Austria, tehnicianul campioanei le-a citit elevilor săi un discurs motivaţional.

Astra a fost condusă cu 1-0, însă a reuşit o răsturnare spectaculoasă de scor şi o nouă victorie incredibilă, care menţine vii speranţele calificării.

VIDEO Golurile din meciul Austria Viena - Astra Giurgiu 1-2

Discursul citit de Şumudică în vestiar:

"Noi, cei puţini! Noi, ăştia de la Londra! Am fost mulţi, am luat titlul, am lasat împreună o ţară întreagă cu ochii-n soare şi am arătat că în fotbalul ăsta nu există doar unii. Aceiaşi! Apoi, am rămas puţini, poate prea puţini. (...) Noi am fost tot ce mai însemna fotbal în România! Dacă iese bine, NOI vom fi singurii. Alţii nu vor mai exista pentru ceva timp de acum încolo. Nu ştiu ce va fi de la anul, nu ştiu pe unde voi fi eu sau voi. Dar seara asta e importantă! Ştiţi de ce? Vom rescrie definitiv istoria, vom deveni fiecare mai puternic şi mai bun, dar cel mai important e că vom rămâne NOI. Voi şi cu mine! (...)", sunt pasaje din mesajul motivaţional citit de Marius Şumudică.

AICI SUNT TOATE CALCULELE PENTRU CALIFICAREA ASTREI ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ

Clasamentul grupei E, înaintea ultimei etape:

În ultima etapă, Astra o va întâlni pe AS Roma, pe teren propriu, în timp ce în celălalt meci Viktoria Plzen va primi vizita Austriei Viena.