• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Helmuth Duckadam nu e mulţumit de adversarii FCSB-ului din grupele Europa League. Ar fi dorit rivali mai puternici în a doua competiţie europeană a cluburilor.

"Nu-mi plac adversarii, mi-ar fi plăcut să picăm cu Zenit sau Arsenal din prima urnă, cu FC Koln şi AEK Atena din a treia şi a patra. Voiam echipe interesante ca să atragem publicul la stadion, să umplem Arena Naţională. E o grupă ciudată şi foarte periculoasă. În afară de Plzen nu prea cunosc adversarele, dar ştiu că au eliminat echipe cu nume şi vor fi periculoase. Cea mai periculoasă echipă e însă Plzen, care va dori să îşi ia revanşa pentru ce s-a întâmplat şi va fi mai greu pentru noi de această dată", a declarat preşedintele de imagine al "roş-albaştrilor" la Fotbal European.

Duckadam susţine că grupele Europa League nu reprezintă obiectivul principal al "roş-albaştrilor" în această toamnă.

"Nu ştiu dacă avem şanse mai mari sau mai mici. Obiectivul nostru nu e primăvara europeană, era grupele Ligii Campionilor. Pe noi trebuie să ne intereseze campionatul, pentru că, dacă mai facem paşi greşiţi, se vor îndepărta cei de la CFR. Va fi greu pentru Dică să facă două echipe, una pentru campionat şi una pentru Europa League", a mai spus oficialul FCSB-ului.

Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva şi Lugano sunt adversarele echipei lui Nicolae Dică din grupele Europa League.

PROGRAMUL MECIURILOR PENTRU FCSB

FCSB - Viktoria Plzen 14 septembrie
Lugano - FCSB 28 septembrie
Hapoel Beer-Sheva - FCSB 19 octombrie
FCSB - Hapoel Beer-Sheva 2 noiembrie
Viktoria Plzen - FCSB 23 noiembrie
FCSB - Lugano 7 decembrie