• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Egalul cu Anderlecht (1-1), din turul sferturilor de finală ale Europa League, i-a aruncat din nou pe atacanții lui Manchester United "în gura" antrenorului Jose Mourinho.

Al 14-lea egal al sezonului pentru Manchester United l-a făcut pe Jose Mourinho să răbufnească la adresa atacanților săi. A scăpat de critici doar Mkhitaryan, marcatorul unicului gol al britanicilor. Ibrahimovic, Rashford, Lingard și Martial (intrat în repriza a doua) au fost luați la țintă de portughez, care a spus că tot sezonul a fost la fel pentru "diavoli": au dominat jocul, și-au creat ocazii, dar nu au reușit să le și concretizeze.

Nu doar Mourinho și-a certat atacanții, ci și căpitanul Michael Carrick, care a acuzat neglijența care a dus la primirea golului egalizator din partea echipei la care Stanciu a fost titular, iar Chipciu a intrat în repriza secundă.

"Dacă eram un apărător la Manchester United, aș fi fost foarte supărat pe jucătorii din atac, pentru că ar fi trebuit să închidă meciul și nu au făcut-o. Rashford, Lingard, Ibrahimovic, Martial au fost asemănători. Dacă aduni performanțele a 3 sau 4 jucători din atacul nostru, nu 'storci prea multă zeamă'. Rezultatul ar fi trebuit să fie mai bun și nu putem să ne învinuim decât pe noi, pentru că am avut un meci ușor în repriza a doua și nu am avut instinct în atac", a declarat Jose Mourinho, la finalul meciului Anderlecht - Manchester United 1-1.

"Asta ni s-a întâmplat tot sezonul. Avem controlul, avem ocazii, dar nu marcăm. Ce pot să fac în legătură cu asta? Bună întrebare, răspuns dificil", a adăugat tehnicianul portughez.

"Ar fi trebuit să câștigăm meciul confortabil, dar ei au avut o ocazie pe final și au marcat. Suntem foarte dezamăgiți. Am fost neglijenți, am pierdut posesia. 1-0 e mereu un scor periculos și s-a și dovedit acest lucru. Nu e sfârșitul lumii după un scor de 1-1 într-un meci european în deplasare, dar suntem mai buni de atât", a spus și căpitanul Michael Carrick.