• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pentru antrenorul elveţienilor, Uli Forte, o victorie cu Steaua în a patra rundă a grupei L, din Europa League, e sinonimă cu o calificare în primăvara europeană. Elveţienii au 4 puncte, la fel ca Osmanlispor, într-o grupă în care lider este Villarreal, cu 5 puncte.

"Dacă am lua aceste 3 puncte ar fi un pas important pentru calificarea mai departe. Nu va fi uşor, trebuie să jucăm cât mai bine şi să arătăm tot ce putem", a comentat Uli Forte.

"Se anunţă o partidă cel puţin la fel de grea ca cea din Bucureşti. Echipele joacă similar, cu un joc deschis, sper să câştigăm noi", a adăugat Kay Voser.

Cu două puncte în trei meciuri, Steaua nu va avea viaţă uşoară la Zurich. Un avantaj va fi totuşi faptul că la ora meciului se anunţă doar 8-9.000 de fani elveţieni.

"Partea bună pentru stelişti este aceea că stadionul nu se va umple, ci doar circa o treime din cele 30 de mii de locuri va fi ocupată la ora partidei. Cu toate acestea, antrenorul lui Zurich promite că echipa sa va face tot posibilul să demonstreze că acest club nu este unul de liga a doua", - Sebastian Perju, corespondent Digi Sport.

În turul de la Bucureşti, Steaua - FC Zurich s-a terminat 1-1.