• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zurich - Steaua 0-0. Semne de îngrijorare pentru Reghecampf, dincolo de jocul echipei. Pintilii, fotbalistul care a fost pregătit în ultima perioadă exact pentru a fi apt la duelul cu elveţienii de la Zurich, scor 0-0, nu a putut fi utilizat. Închizătorul a avut probleme la încălzire şi staff-ul medical a decis să nu rişte.

Nu doar rezultatul final de joi seară l-a nemulţumit pe antrenorul Stelei. Acesta nu a putut conta pe Mihai Pintilii, fotbalist venit după o accidentare gravă. Acesta a fost forţat la Suceava, în Cupă, apoi a fost titular, în campionat, tocmai pentru a fi pe teren din primul minut aseară, însă lucrurile nu au ieşit aşa cum a plănuit tehnicianul Stelei.

"L-am scos la incalzire şi a simţit o durere pe gamba piciorului drept şi nu am riscat să-l băgăm", a explicat Reghecampf, după confruntarea cu Zurich.

Două luni şi jumătate a lipsit Pintilii, care a suferit o intervenţie chirurgicală. El este văzut drept una dintre cele mai importante piese din angrenajul vicecampioanei, în condiţiile în care Muniru, Bourceanu sau Moke au avut evoluţii oscilante pe postul de închizător.

După primele patru meciuri disputate, Steaua a rămas pe ultimul loc în grupă, cu doar 3 puncte. Osmanlispor e liderul surpriză (7 puncte), iar Zurich şi Villarreal sunt pe poziţiile 2 şi 3.