• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gabriel Enache a oferit declaraţia serii în Europa League. Intrat în teren în minutul 25 al partidei FCSB-ului cu Hapoel Be'er Sheva, în locul accidentatului Romario Benzar, Enache a tras concluzia după meciul din Israel: "Important e că am ieşit toţi sănătoşi de pe teren".

Benzar este chiar cel care i-a luat locul în primul 11 lui Enache după ce a fost transferat de la Viitorul. Fundaşul în vârstă de 25 de ani va lipsi trei săptămâni de pe gazon după accidentarea din Israel.

"A fost un final foarte periculos, dar am avut încredere în noi. Am făcut un meci foarte bun, am întâlnit o echipă puternică ofensiv, care ne-a pus anumite probleme, dar am ştiut să gestionăm acele momente şi am făcut un meci bun. Într-adevăr, a doua repriză a fost mai bună, dar noi am făcut un meci foarte bun, important e că nu ne-am accidentat, am ieşit sănătoşi de pe teren şi suntem pe primul loc în grupă. Emoţii trebuie să avem, niciun meci nu e câştigat, nu ne gândim că suntem calificaţi deja. Suporterilor le promitem să facem un meci la fel de bun şi să îi mulţumim şi să le arătăm că jucăm un fotbal de calitate. Trebuie să avem foarte mare grijă în campionat, să trecem peste victoria asta, urmează meciul cu Timişoara, să nu pierdem, să nu lăsăm ştafeta jos şi să luăm fiecare meci în parte", a declarat Benzar.

12 meciuri a jucat Gabriel Enache în acest sezon pentru FCSB, în toate competiţiile

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT