• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Relaţiile dintre Marius Şumudică şi Ioan Niculae rămân glaciale în ciuda faptului că echipa traversează o perioadă extrem de fastă. Patronul echipei nu a dorit să îl felicite pe antrenor după confruntarea de joi seară.

Victoria de aseară, contra Austriei Viena, scor 2-1, nu doar că a adus în conturile clubului 360.000 de euro, dar îi oferă campioanei şansa de a merge în premieră în primăvara cupelelor europene. Acest lucru s-ar traduce în alte milioane de euro (doar calificarea în primăvară e recompensată cu un milion de euro), dar şi în expunere pentru jucători, care apoi pot fi transferaţi pe sume importante în alte campionate.

Fără doar şi poate, artizanul revenirii de joi a fost Şumudică, ale cărui mutări inspirate au întors soarta meciului. Cu toate acestea, patronul echipei nu l-a felicitat şi a evitat să se întâlnească după partidă cu antrenorul.

"Nu m-a sunat patronul, nu avem relaţii de genul ăstă în momentul de faţă. Am auzit că a fost la meci. Nu ne-am întâlnit nici după meci. Am vorbit doar cu domnul Buduru şi cu domnul Dani Coman. Patronul are probabil alte probleme. Nu am niciun fel de stres, îi doresc sănătate, baftă şi să treacă peste problemele pe care le are. Mai departe, eu nu pot decât să-mi fac meseria, sunt antrenor şi atât", a declarat Marius Şumudică în ProSport.

Relaţia dintre cei doi e tensionată încă din toamnă, când antrenorul s-a declarat în repetate rânduri dezamăgit de modul în care conducerea procedează. Deşi în ultimele luni au intrat milioane de euro în club, jucătorii au stat până de curând neplătiţi, lucru care l-a determinat pe Şumi să ameninţe de mai multe ori cu demisia.