• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Gaz Metan 0-1. Înfrângerea din meciul cu Gaz Metan are mai multe urmări neplăcute pentru Steaua.

După ce finanțatorul stelist Gigi Becali a anunțat că Mitrea nu va mai juca pentru roș-albaștri, antrenorul Laurențiu Reghecampf rămâne cu soluțiile extrem de limitate pentru meciul cu FC Zurich, care e foarte important pentru calificarea în primăvara europeană.

Cele mai mari probleme vor fi în flancul drept al apărării, acolo unde singurul disponibil va fi Antonio Jakolis (foto, penultimul din dreapta).

Gabriel Enache a început sezonul ca primă soluție pe postul de fundaș dreapta, dar este suspendat, după cartonașul roșu primit în prima etapă, cu Osmanlispor, când și-a lovit un adversar cu capul. În plus, a căzut în dizgrație după acel episod și a mai jucat rar după aceea. Cu Gaz Metan a început ca rezervă și a intrat la pauză, bifând prima apariție din luna octombrie.

Ca urmare a anunțatei excluderi a lui Mitrea, Gabriel Tamaș va reveni în centrul defensivei, alături de Toșca. Din cauza unei accidentări, nu va putea juca nici Moke, mijlocașul defensiv transferat de la Voluntari, care a fost reprofilat pe postul de stoper.

Jakolis, încă din momentul în care a fost transferat de la CFR Cluj, a fost și el reprofilat ca fundaș dreapta. Acum, va avea la dispoziție un meci întreg pentru a-și demonstra aportul pe acest post.

Steaua - FC Zurich se joacă joi, 20 octombrie, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. Meciul poate fi urmărit și în rețeaua RCS-RDS, pe Pro TV.