• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a obținut o victorie la scor în primul meci din cadrul Grupei G a Europa League, 3-0 cu Viktoria Plzen, liderul campionatului din Cehia, dar roș-albaștrii au motive să creadă că echipa va arăta mult mai bine pe viitor.

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei, cel care a reușit să detensioneze atmosfera tensionată din ultimii ani, este convins că trupa lui Nicolae Dică este capabilă să se califice în primăvara Europa League de pe primul loc.

”La ce capacitate este Steaua? La 70%! Relațiile de joc dintre jucători nu sunt puse la punct până la cele mai mici detalii, dar vor fi creșteri importante de la meci la meci.

Eu prevăd o echipă mare care se leagă la Steaua, o echipă capabilă de un parcurs lung european”, a spus latifundiarul, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Omul care decide totul la FCSB este convins că după ce angrenajul echipei va fi pus la punct, atunci acesta va putea fi de folos și la echipa națională. 

”Eu cred că indiferent de cine va veni la echipa naţională n-are cum să nu joace Alibec, cu Budescu, Benzar, Florin Tănase, Pintilii, Coman, Nedelcu, Bălaşa, Man: ei sunt jucătorii cu care orice selecționer ar trebui să înceapă. N-ai cum să nu-i selecționezi. Viitoarea echipă naţională va fi alcătuită pe scheletul Stelei”, a spus Becali, pentru ProX.