• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Nicolae Dică speră ca FCSB să continue evoluţiile bune şi în Europa League. Dacă o înving pe Arena Naţională pe Hapoel Be'er Sheva, roş-albaştrii stabilesc un nou record în România.

FCSB se află în faţa unei performanţe istorice! Pe lângă asigurarea calificării în primăvara Europa League după cinci ani, cu o victorie în faţa lui Hapoel Be'er Sheva, roş-albaştrii şi-ar depăşi propriul record. Liderul Ligii 1 ar aduna după 4 jocuri 12 puncte, cu unul mai mult decât a obţinut în urmă cu cinci ani, in toate cele 6 partide din grupa.

În sezonul 2012-2013, trupa antrenată atunci de Reghecampf a reuşit prestaţia cea mai bună a unei echipe de club din România în grupele europene.

"Vom avea un meci mult mai greu decât am avut în Israel, este un meci important pentru noi, trebuie să reuşim să câştigăm jocul pentru a fi calificaţi matematic în primăvara europeană. Zic eu că vom avea un meci extraordinar de greu", a spus Dică după umilinţa administrată Craiovei, completat de Teixeira: "Poate, după noi, Be'er Sheeva e cea mai bună echipă din grupă".

Învinşi acasă în urmă cu două săptămâni, israelienii de la Hapoel Be'er Sheva au câştigat ultimul meci de campionat. S-au impus cu 3-1 pe propriul teren în faţa lui Ashdod. Dorit în trecut de roş-albaştri, nigerianul Tony Nwakaeme a reuşit o dublă.

FCSB - Be'er Sheeva se joacă joi, de la ora 22:05. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.