• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB e deja calificată în primăvara europeană, dar meciul cu Viktoria Plzen, din etapa a 5-a a grupelor Europa League, nu va fi tratat lejer de Tănase și compania. Nicolae Dică a anunțat înaintea celei de-a patra întâlniri directe dintre cele două echipe, din acest sezon competițional, faptul că formația pe care o antrenează vrea neapărat victoria.

Cele două echipe se cunosc foarte bine ținând cont de faptul că au mai jucat de trei ori până acum. Palmaresul este clar favorabil roș-albaștrilor. FCSB a câștigat de două ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

”Întâlnim un adversar pe care îl știm foarte bine, am mai jucat trei meciuri până acum cu ei. Sunt un adversar foarte puternic, sunt într-o perioadă foarte buna și ei, sunt pe primul loc în campionat, au câștigat toate meciurile în campionat. Ne va aștepta un meci foarte dificil mâine seară.

Chiar dacă suntem calificați noi suntem foarte motivați, am venit să câștigăm acest joc. Nu am venit în excursie în Cehia, ne dorim foarte mult să terminăm grupa pe primul loc. Orice jucător va intra mâine seară trebuie să fie pregătit sută la sută, să dea totul pentru echipa, sa reusim sa scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Dică, în conferința de presă premergătoare meciului.

În altă ordine de idei, Dică a deplasat în Cehia un lot format din 18 jucători și a pregătit câteva surprize pentru primul 11. Tehnicianul de 37 de ani mai are câteva dileme înaintea jocului.

Cum ar putea arăta FCSB cu Viktoria Plzen:

Niță - Enache, Planic, Bălașa, Morais - Popescu, Filip - Golofca, Tănase, Coman - Alibec

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa joi, 23 noiembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT