• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Beer Sheva - FCSB 1-2. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 2-1 în Israel și are punctaj maxim în grupa G din Europa League. Cu toate acestea, nu se poate spune despre toți jucătorii că au impresionat în aceste meciuri europene.

Utilizat ca vârf fals împotriva lui Hapoel Beer Sheva, Florin Tănase l-a dezamăgit pe Gabi Balint. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni a spus despre decarul ”roș-albaștrilor” că nu rareori elimină adversarii din joc prin dribling și că, în cel mai bun caz, obține fault din duelurile cu adversarii.

Bun începutul de meci, cu acea ocazie a lui Budescu, dar mai apoi am pierdut multe mingi în zona centrală. A fost un Tănase izolat de multe ori, și care trebuie să învețe să dribleze. Este un jucător tehnic, este rapid, agil, dar nu poate să depășească un adversar. În cel mai bun caz, cade! Și în cel mai bun caz, atunci când a căzut, primim fault.

Prea puțin față de pretenții. Ori nu este postul lui acolo, pentru că totdeauna are doi jucători în marcaj, acolo în zonă și e greu și atunci trebuie pus în zona lui acolo. Destul de puțin din partea lui.

Tănase să mai lucreze fizic, pentru că la orice contact e jos, pentru că are sclipre, tehnică. Nu e rușine să-i pui jaloane, se învață”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport Special.

Tănase n-a fost singurul jucător care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lui Balint, care a avut ceva de spus și despre foștii săi coechipieri de la Viitorul, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu:

Cu riscul de a deranja trebuie să spun că eu am mai mari așteptări de la băieții ăștia tineri, nu și-au dat încă drumul, cum se spune, întârzie, pentru că eu cred în calităților lor și mă refer aici în primul rând la Tănase, dar și la Coman.

În rest, Nedelcu, a și fost puțin accidentat, dar a intrat destul de bine de când a venit, însă cei doi jucători sunt departe de ceea ce ar trebui să fie în jocul celor de la FCSB. La Tase a fost și accidentarea, dar s-a produs în sezonul trecut, e deja destulă vreme.

E o problemă, eu cred că e o problemă și psihică, în sensul că trebuie mult mai mult încurajați. În plus, trebuie să lucreze mult individual cu ei pentru că sunt tineri. Spre exemplu cu Budescu, sau cu un Teixeira, la vârstele lor, nu mai ai ce să-i înveți, ce să lucrezi individual, dar cu jucătorii tineri, da”, a adăugat Balint, după partida din Israel.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT