• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a sperat la un stadion plin cu Athletic Bilbao, mai ales că este primul meci european al roș-albilor, după cinci ani de pauză, dar în tribunele ”Arenei Naționale” se află 26.783 de spectatori. Roș-albii au crezut chiar că vor fi în număr mult mai mare față de rivalii de la FCSB, care au fost în număr de 33.795 la meciul de marți cu Viktoria Plzen.

Susținătorii ”câinilor”, care au ales să vină la meci, au avut parte din nou de un moment frumos realizat de galeria dinamovistă, aflată la peluza ”Cătălin Hîldan”. Într-o mare de steaguri roș-albe, în mijloc a apărut vechiul ”D”, de pe sigla lui Dinamo, cea care apărea înainte de 1990 pe tricourile oficiale de joc. Între timp, în anii ’90, de când secția de fotbal s-a privatizat, s-a schimbat și sigla, una pe care acum apar doi câini.

Cosmin Contra a sperat și el la aproximativ 40.000 de fani, care să creeze o atmosferă unicat la duelul cu bascii.

”Ar fi frumos ca suporterii dinamoviştii să fie în număr mult mai mare decât la ultimul meci. Sunt foarte realist, cunosc foarte bine Athletic Bilbao, dar sper într-un rezultat pozitiv", a spus Cosmin Contra, la conferința de presă, de dinainte de meci.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

În schimb, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, era convins dinaintea disputării celor două partide din preliminariile europene, că roș-albaștrii vor avea parte de o asistență mai numeroasă față de cea a rivalilor.

"Eu zic că diferenţa între Steaua şi Dinamo la aceste două meciuri va fi de cel puţin 15.000 de oameni. Nu e o aroganţă, asta e opinia mea. Din ce am văzut şi am fost informat, asta e diferenţa. Cererea de bilete la noi a fost uriaşă", a dezvăluit, luni seară, preşedintele de imagine al celor de la FCSB, Helmuth, Duckadam, la "Fotbal Club".