• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Hapoel Be'er Sheva 1-1. FCSB s-a calificat în primăvara europeană, în ciuda faptului că nu a reuşit o victorie pe Arena Naţională.

Florinel Coman a profitat de o gafă colectivă a apărării celor de la Hapoel Be'er Sheeva şi a deschis scorul, iar la finalul partidei a dezvăluit că a simţit că va înscrie.

"Un meci greu, foarte greu, au venit să joace la victorie. Suntem calificaţi, mai avem două meciuri şi sperăm să ieşim cu victorii. Sunt cel mai fericit. Mă simt foarte bine după ce am marcat, am prins încredere în mine. Sper să o ţin tot aşa şi în campionat. Nu mi-a spus nimeni că voi înscrie, mi-am spus singur. Simţeam că o să marchez, aşa am simţit şi la Craiova", a spus Coman la Pro X.

FCSB s-a calificat în 16-imile Europa League, în urma remizei (1-1) cu Hapoel Be'er Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G. Pentru roş-albaştrii a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Be'er Sheva a înscris Ben Sahar '38.

Roș-albaștrii au obținut mult dorita calificare în primăvara europeană. 25.000 de fani au asistat la performanța obținută de echipa lui Nicolae Dică, una care trece de grupe la cinci ani după dublele spectaculoase cu Ajax și Chelsea.