• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

FCSB a debutat cu victorie în Grupa G din actuala ediție a UEFA Europa League, 3-0 cu Viktoria Plzen, dar nu toți jucătorii lui Nicolae Dică au reușit să impresioneze.

Unul dintre aceștia este Florinel Coman (19 ani), jucătorul în care Gigi Becali își pune mari speranțe. Prestația mijlocașului stânga, cel care va lupta mereu pentru titularizare cu Florin Tănase (22 de ani), fostul său coechipier de la Viitorul.

”Steaua are soluții în momentul de față. Orice antrenor își dorește un astfel de lot. Sigur că nu este ușor de gestionat, dar, până la urmă, e arta fiecărui antrenor să știe ce să facă.

Golofca a făcut un meci foarte bun, Coman a încercat dar i-a lipsit ultima pasă sau finalizarea. Pare că nu are încă forța necesară de a-și câștiga duelurile unu contra unu. Aici e un minus în dreptul lui. Se vede că suferă din punct de vedere fizic. În schimb, are calitate foarte bună cu mingea, o finețe specială, de atingere. Pare un baiat destul de inteligent, va prinde din zbor ce trebuie să îmbunătățească la jocul lui.

Revenind la Golofca, acesta e insistent, driblează, încearcă, provoacă, contează foarte mult asta, pentru că nu are o tehnică extraordinară. Dar, pentru că nu renunță, ați văzut cum rămâne mereu mingea la el”, a spus Florin Bratu, selecționerul naționalei U18 a României.

Înaintea partidei de joi seară, Gigi Becali a explicat de ce nu a fost folosit Tănase, motiv pentru care a fost titularizat Coman.

"Am vorbit cu MM Stoica și mi-a zis că Tănase a avut nu știu ce problemă la stomac. Mi-a spus că i-au făcut perfuzie. Nu știu exact ce are. Vom vedea ce va fi", a spus Becali la Pro X.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT