• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Jurnaliștii de la Marca au făcut o gafă incredibilă înaintea meciului dintre Bilbao și Dinamo, care se va disputa pe "San Mames", în turul 3 preliminar al Europa League, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 21:45.

În echipa probabilă a lui Dinamo, cei de la Marca l-au inclus pe Marcel Schmelzer, fundașul de 29 de ani al Borussiei Dortmund, echipă care a terminat pe locul 3 ultima ediție de campionat din Germania.

Schmelzer apare cu numărul 10 în formula gândită de Marca. El ar evolua în linia de mijloc, alături de Albin și Hanca, în viziunea jurnaliștilor spanioli. În plus, Albin ar evolua cu numărul 20, care îi aparține însă lui Salomao, jucător care a fost integralist la meciul tur cu Bilbao (1-1), dar care acum nu apare nici măcar pe banca de rezerve.

Om de bază la Dortmund, Marcel Schmelzer este un jucător pe care Dinamo nu și l-ar permite sub nicio formă. Germanul a prins 26 de meciuri în sezonul trecut de Bundesliga, iar fundașul are o cotă de piață de 9 milioane de euro.

De două ori campion în Bundesliga cu Dortmund, Schmelzer a evoluat și pentru naționala Germaniei, între 2010 și 2014.