• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CS U Craiova - AC Milan, meciul de la Severin, care va fi transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, și-a găsit loc și în paginile prestigiosului cotidian ”L’Equipe”. Jurnaliștii francezi au comis, însă, o gafă impardonabilă când a venit vorba despre adversara italienilor din turul trei preliminar al Europa League.

La un articol în care au vorbit despre un posibil transfer al lui Carlos Bacca la Olympique Marseille, căzut momentan, mai ales că Milan l-a trecut pe atacant pe lista UEFA, francezii au spus că italienii vor juca împotriva echipei din Cracovia, în loc de Craiova.

CS U Craiova - AC Milan, din turul trei preliminar al Europa League, meci programat joi, 27 iulie, la Severin, de la ora 21:00, va fi transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

În cazul în care vârful columbian va evolua, fie și doar câteva minute, în partida de la Severin, contra oltenilor, atunci OM, în cazul unui transfer, nu-l va putea utiliza pe jucător decât în faza grupelor, când toate echipele au șansa de a da din nou o listă de jucători la UEFA.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT