• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ultimul meci disputat pe Arena Națională, suprafața de joc a cedat și acest lucru este vizibil în zonele careului mic, care sunt acum porțiuni fără pic de iarbă. Această problemă a fost indicată și de cei de la Athletic Bilbao care au inspectat gazonul miercuri seară.

După FCSB care s-a luptat marți cu Viktoria Plzen în turul III preliminar din Champions League, în această seară, cu începere de la ora 20:30, este rândul lui Dinamo să întâlnească pe Athletic Bilbao, pe Arena Națională. Cele mai importante faze vor fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro. Suprafața de joc suferă cel mai mult în zona careului mic unde sunt porțiuni pe care nu mai există deloc iarbă și în restul terenului situația nu este cu mult mai bună. ”Bascilor” nu le-a venit să creadă cât de proastă este starea gazonului de pe cel mai mare stadion al țării, anunță doardinamo.ro.

Athletic Bilbao a ajuns la Bucureşti cu toţi jucătorii de bază, cu excepţia lui Inaki Williams, care începe mai târziu pregătirile pentru că a participat la Europeanul de tineret. Pentru basci, turul cu Dinamo din preliminariile Europa League va fi primul meci oficial cu noul antrenor, Jose Angel Ziganda. Acesta l-a înlocuit pe Ernesto Valverde, plecat la Barcelona. Odată cu jucătorii şi staff-ul lui Athletic, la Bucureşti au sosit şi 40 de suporteri. La returul de pe 3 august lucrurile vor fi complet diferite! Cei de la Athletic Bilbao tocmai au schimbat gazonul între 18 și 20 iulie și până la ora meciului cu echipa din Ștefan cel Mare nimeni nu va juca acolo.

sursa foto: doardinamo.ro