• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Astra nu a reușit decât un 0-0 în partida tur cu Oleksandriya și formația lui lui Edi Iordănescu va trebui să marcheze în returul de săptămâna viitoare pentru a spera la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League.

La finalul meciului de la Giurgiu, președintele Dani Coman a recunoscut că jocul prestat de fosta campioana a României nu a fost unul foarte reușit, dar a pus acest lucru pe seama schimbărilor masive care au avut loc la Astra în această vară.

"Un rezultat normal după aspectul jocului. Am avut posesie mai bună, dar se vede că suferim la relațiile de joc. Suntem o echipă în reconstrucție. Au venit foarte mulți jucători noi și le trebuie timp pentru a se adapta și ca relațiile de joc să meargă cât mai bine. Aș fi vrut ca stadionul să fie mult mai populat, lumea să susțină echipa" a declarat Dani Coman.

Oficialul giurgiuvenilor e convins că formația lui Edi Iordănescu va evolua mult mai bine în retur și le-a urat succes și celorlalte formații românești angrenate în cupele europe.

"Joacă mult mai bine acasă, sunt o echipă agresivă. Evoluează împreună de 3 ani, sunt foarte mici schimbări, dar eu cred în șansa noastră și sper să ne calificăm. Sunt foarte mulți jucători noi, care nu au jucat o lungă perioadă sau nu au experiența cupelor europene, iar la un meci de acasă presiunea este mult mai mare. Cred că vom juca mult mai bine în deplasare. M-aș bucura să se califice toate echipele românești mai departe" a mai spus Coman.