• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB a învins-o pe Hapoel Be'er Sheeva cu 2-1, în deplasare, şi şi-a asigurat într-o proporţie foarte mare biletele pentru primăvara europeană. Harlem Gnohere a fost eroul roş-albaştrilor. Introdus în minutul 69, "Bizonul" a reuşit o dublă şi după meci a dezvăluit că a fost supărat pentru că nu a fost titularizat, în condiţiile în care Denis Alibec nu a făcut parte din lot.

"A fost un meci dificil pentru toată lumea, până la urmă am câştigat cele 3 puncte şi a fost foarte bine. A fost greu, credeam că voi fi titular dacă Denis nu e titular, dar nu a fost aşa. Până la urmă am intrat şi am marcat, echipa a câştigat, totul e bine.

A fost un meci important. Am reuşit să obţinem cele 3 puncte şi acesta este elementul esenţial. Antrenorul mi-a explicat tactica de azi. M-am supărat un pic, dar e alegerea lui. Trebuie să demonstrez la fiecare antrenament că merit sa joc. E decizia antrenorului şi trebuie să mă supun. Intră doar 11 jucători, important e ca echipei să-i meargă bine. Supărările mele, gândurile mele sunt altceva.

Trebuie să scoatem puncte în următoarele meciuri, pentru a fi siguri de calificare. Vreau să mergem cât mai departe în Europa League", a declarat Gnohere, la Pro X.

Ulterior, "Bizonul" i-a transmis şi un mesaj lui Becali, în limba română. "Mulţumesc, patroane!". Gigi Becali a anunţat la finalul partidei de aseară că îi va da o primă specială lui Gnohere, pentru suma consistentă adusă în bugetul clubului.