• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Cosmin Contra crede că o calificare a lui Dinamo în grupele Europa League ar echivala cu câştigarea unui trofeu. "Câinii" pornesc cu a doua şansă în returul din turul 3 preliminar cu Athletic Bilbao, după 1-1 în prima manşă, pe Arena Naţională.

"Aceea ar fi o performanţă şi aş situa-o la nivelul câştigării Cupei României sau a Cupei Ligii. Nu e uşor ca o echipă cu cinci milioane de euro buget să joace cu una de 100", a declarat antrenorul lui Dinamo.

Contra a dezvăluit că uruguayanul Juan Albin, venit de la clubul mexican Veracruz, are încă probleme cu fusul orar din România.

"El a venit de două săptămâni şi puţin din Mexic. A fost o diferenţă de fus orar, nu s-a odihnit deloc bine. Când era antrenament la 11, acolo era 4 noaptea. Acum se simte mai bine, doarme mai bine. Puţin câte puţin, câştigă ceva", a mai spus "principalul" trupei din Ştefan cel Mare.

Athletic Bilbao - Dinamo se va disputa joi, de la ora 21.45, pe San Mames.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT