• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fără victorie şi gol marcat de aproape o lună, Viitorul se pregăteşte de confruntarea cu Salzburg, din play-off-ul Europa League. Deşi recunoaşte forţa austriecilor, Gică Hagi e optimist că echipa sa poate trece peste perioada dificilă.

"E o dublă importantă. Avem în comun cu adversarii noştri anumite lucruri, suntem două echipe campioane, tinere, care investesc în tineri, care joacă un fotbal ofensiv, două echipe care totdeauna încearcă să câştige. Aceste lucruri mă fac să cred că o să iasă o dublă importantă, frumoasă, un meci frumos şi sperăm ca noi să ieşim câştigători.

Am încredere în echipă, i-am văzut pe jucători cu entuziasm, motivaţi, abia aşteaptă să jucăm meciul şi sperăm să facem un meci foarte bun, un rezultat pozitiv acasă. Adversarul are o istorie mult mai mare decât noi, bani mai mulţi, sunt puternici, cu experienţă, dar sperăm să fim mai buni decât ei.

Vor fi două meciuri extreme de frumoase. Sperăm să ne ridicăm la înălţimea meciului, cu o mentalitate bună, cu încredere şi cu curaj. Nu avem nimic de pierdut, din contră. O să jucăm cu toată încrederea, cu curaj şi cu fotbalul pe care îl ştim. Mâine trebuie să nu facem greşeli,să stăm bine, să facem fotbalul pe care îl ştim. O să încercăm să îipunem în dificultate. Sper să fu inspirat. Jocul fără minge trebuie să fie foarte bun mâine din partea fiecărui jucător", a declarat Hagi.

Managerul tehnic al campioanei României susţine că o calificare în grupele UEL ar reprezenta o performanţă remarcabilă pentru o echipă ca Viitorul.

"Calificarea ar fi ceva fantastic, ar fi un lucru extraordinar. Am face iar un lucru nemaipomenit. Orice performanţă mare ar fi incredibilă pentru noi. Eu am convingerea că avem şansa noastră egală cu a lor, vom vedea dacă va fi aşa şi pe teren. Singurul dezavantaj mare pe care îl avem este că jucăm al doilea meci în deplasare", a spus Hagi.