• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo - Bilbao 1-1. Marele Rivaldo a avut inspirație să vină pe Arena Națională pentru a-și vedea fiul la lucru, în debutul dinamoviștilor în acest sezon de Europa League.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost introdus la pauză de Cosmin Contra și a avut nevoie de numai nouă minute pentru a aduce isteria printre fanii ”câinilor roșii”. Rivaldinho a șutat năprasnic de la 25 de metri și mingea a poposit spre vinclul porții bascilor, Dinamo egalând astfel la 1 și stabilind scorul final.

Imediat după gol, Rivaldo a fost surprins bucurându-se teribil pentru reușita fiului său, alături de Adrian Mutu. Mai mult, acesta a fost văzut și cu telefonul mobil la ureche. Probabil că și-a sunat un prieten pentru a se putea lăuda cu reușita fantastică a lui Rivaldinho.

Rivaldo Dinamo


"A fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, nu am nici 1 % din clasa sa. Dacă aş fi avut măcar 1 %, aş fi fost cel mai bun din lume. Messi, Neymar şi Cristiano sunt diferiţi, fiecare are stilul său", susţine jucătorul sosit în februarie la Dinamo, despre tatăl său.

"I-am spus mereu să creadă în el şi să nu asculte lumea care spune că joacă doar pentru că e băiatul meu. Au fost momente când el a vrut să se lase de fotbal, dar l-am îndemnat să continue", a fost răspunsul lui Rivaldo, la sosirea în România.

17 meciuri a jucat Rivaldinho pentru Dinamo, în toate competiţiile

4 goluri a marcat brazilianul pentru "câini".