• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Elevii lui Vincenzo Montella sunt pregătiți pentru duelul din această seară cu CS U Craiova din turul III preliminar al Europa League. Astăzi, puțin după ora 12:00, AC Milan a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul din Drobeta-Turnu Severin.

Milaniștii se simt bine înainte de meciul cu oltenii iar asta s-a văzut clar din pofta lor de la ședința de pregătire, precum și starea lor de spirit. La antrenamentul oficial, desfășurat astăzi pe stadionul din Drobeta-Turnu Severin, accesul reprezentanților mass-media a fost permis doar în primele 15 minute. După aceea, Vincenzo Montella a ”tras” obloanele și a început să pună la punct tactica pentru meciul din această seară. După antrenamentul oficial de astăzi pentru elevii lui Vincenzo Montella urmează masa și odihnă, pentru ca la ora 19:00 să plece de la hotel spre stadion. La miezul nopții, imediat după finalul meciului, delegația lui AC Milan va pleca spre Craiova, iar de acolo, la ora 4 dimineața, au programată întoarcerea în Italia.

Craiova - AC Milan, din turul trei preliminar al Europa League, meci programat joi, 27 iulie, la Severin, de la ora 21:00, va fi transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Returul dintre Milan și Craiova va avea loc pe 3 august, pe San Siro, de la 21:45.

Din acest lot lipsesc fotbaliști precum Leonardo Bonucci, Alessio Romagnoli, Hakan Calhanoglu, Lucas Biglia sau Carlos Bacca. Bonucci și Biglia lipsesc din cauza problemelor financiare pe care pare să le traverseze AC Milan. Din lot fac parte însă Gianlugi Donnarumma, căpitanul Riccardo Montolivo și șapte dintre jucătorii transferați în această vară - Andre Silva, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Andrea Conti, Franck Kessie, Fabio Borini și Antonio Donnarumma.

Lotul Milanului pentru meciul de la Severin:

Portari: Antonio Donnarumma, Gianluigi Donnarumma, Marco Storari.

Fundași: Ignazio Abate, Luca Antonelli, Davide Calabria, Andrea Conti, Gustavo Gomez, Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Cristian Zapata.

Mijlocași: Giacomo Bonaventura, Franck Kessie, Manuel Locatelli, Jose Mauri, Riccardo Montolivo.

Atacanți: Fabio Borini, Patrick Cutrone, Mbaye Niang, Andre Silva.