• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Viitorul a reușit minunea sezonul trecut, atunci când a cucerit titlul în Liga 1, dar echipa lui Hagi pare pe o pantă descendentă în actuala stagiune. A fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, iar în campionat are doar o victorie în 6 meciuri, aceasta venind în prima etapă.

Pentru Viitorul urmează încă un test important, cu FC Salzburg, în această seară, de la ora 21:45, în manșa tur a play-off-ului UEFA Europa League. Fost coleg cu Hagi în "Generația de Aur", Florin Prunea e conștient de momentul delicat prin care trece echipa Regelui și va merge la Ovidiu pentru a urmări din tribune partida.

"Trebuie să fim optimişti şi trebuie să avem încredere. Mă voi duce şi eu la joc! Gică are nevoie de susţinere! E într-un moment greu. Niciodată nu l-am văzut aşa de dezamăgit ca după ultimul joc. Trebuie să-l încurajăm pentru că acest om bagă mâna în buzunar în fiecere dimineaţă. Nu-l ajută nimeni cu nimic şi el foloseşte banii pe care i-a câştigat cu muncă şi sudoare", a explicat Prunea pentru ProSport.

Chiar dacă formația sa a avut un început ezitant de sezon și eliminarea din Liga Campionilor a fost o lovitură importantă pentru moralul echipei, Hagi e încrezător înaindea dublei cu austriecii.

"Calificarea ar fi ceva fantastic, ar fi un lucru extraordinar. Am face iar un lucru nemaipomenit. Orice performanţă mare ar fi incredibilă pentru noi. Eu am convingerea că avem şansa noastră egală cu a lor, vom vedea dacă va fi aşa şi pe teren. Singurul dezavantaj mare pe care îl avem este că jucăm al doilea meci în deplasare", a spus Hagi într-o conferință de presă.

Viitorul - FC Salzburg se joacă în această seară, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro