• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Hapoel - FCSB 1-2. Gigi Becali a anunţat încă un jucător pe care vrea să încaseze 10 milioane. După Denis Alibec, Bogdan Planic este noua "perlă" de export a roş-albaştrilor.

"Pe Planic am dat 350.000 sau 400.000. Pe Planic o să-l dau cu 5-10 milioane și atunci iar vin bani în țara mea. S-a sudat acest cuplu de fundași centrali. Meme și cu Dică au insistat, eu nu mă pricep la fundași centrali", a spus Becali, la Digi Sport Special.

FC Porto pare să fi revenit pe pista "Alibec", după ce în vară s-au speriat de preţul enorm cerut de Becali. Lusitanii erau decişi să dea la momentul respectiv 10 milioane de euro pentru vârf, dar patronul FCSB a supralicitat, cerând 15.

"Ăsta e managementul. Ca să le iei banii, trebuie să îi vrăjeşti. Ce s-a întâmplat acum e bine pentru Alibec. E publicitate bună sau rea. Nu contează. Lumea la fotbal e nebună. Se mai dau două milioane pentru Alibec. Îi interesează valoarea. El are valoare. Mă distrez şi eu cu ei. Zic de Coman de milioane, de Alibec", a încheiat Becali.

300.000 de euro a achitat Gigi Becali clubului Vojvodina Novi Sad pentru transferul fundașului central.

După primele trei meciuri din Grupa G, roş-albaştrii au maximum de puncte.