• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antrenorul olandez al echipei RC Genk, Albert Stuivenberg, a declarat, miercuri, înaintea partidei cu Astra Giurgiu, că formaţia sa nu va juca la 0-0 şi a precizat că îşi doreşte ca jucătorii săi să aibă posesia balonului, informează site-ul sport.be.

"Când joci la 0-0 există întotdeauna pericolul să primeşti gol. Noi jucăm întotdeauna la victorie, dar desigur ne-ar avantaja şi un 0-0 sau 1-1. Am înţeles că s-au vândut doar 7.000 de bilete, avem nevoie de suportul fanilor. Sper ca stadionul să fie plin la ora meciului.

Am văzut la meciul tur că Astra are câţiva jucători impresionanţi. Trebuie să fim concentraţi 90 de minute, pentru că în tur, dintr-o neatenţie, am primit gol în finalul meciului. Sunt sigur că adversarul vine să câştige, noi trebuie să avem o posesie bună", a spus Stuivenberg.

Fundaşul ceh Jakub Brabec a afirmat că Astra este o echipă experimentată, dar el şi colegii săi sunt pregătiţi pentru orice situaţie: "Ştim calităţile jucătorilor Astrei şi suntem pregătiţi pentru orice. Este o echipă experimentată, iar noi trebuie să fim concentraţi tot meciul. Am jucat împotriva Stelei în sezonul acesta cu Sparta Praga, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar la meciul retur am fost eliminat şi am pierdut calificarea.

Nu am o amintire plăcută de la acel meci şi sper ca mâine seară totul să se termine cu bine. Nu mai contează ce a fost în trecut, contează viitorul. Am fost dezamăgit la început când am venit la Genk, deoarece nu prindeam echipa. Antrenorul a vorbit mult cu mine şi asta m-a ajutat. La meciul de duminică mi-am pierdut doi dinţi după un duel cu portarul de la Charleroi, am fost la dentist şi totul este bine acum".

În turul șaisprezecimilor Europa League, Astra - Genk s-a terminat la egalitate, 2-2. Returul se va disputa joi, de la ora 22:05.