• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Oleksandriya - Astra 1-0. Aventura giurgiuvenilor în acest sezon din UEFA Europa League s-a încheiat în turul 3 preliminar. Echipa lui Edi Iordănescu a fost învinsă la limită în Ucraina, unicul gol fiind marcat dintr-o lovitură de la 11 metri. În minutul 41, gazdele au primit un penalty, după o intrare a polonezului Polczak, chiar la marginea careului, asupra lui Starenkyi.

Tehinicianul fostei campioane a apreciat la final efortul depus de jucătorii săi, însă a recunoscut că Astra e o echipă în reconstrucție.

"Ne-am dorit foarte mult, dar am întâlnit un adversar mai puternic, mai proaspăt, ne aşteptam la astfel de joc, am greşit la o fază, dar asta este, este final de drum, dar suntem o echipă în formare şi avem nevoie de timp. Obiectivul principal este reformarea echipei, au plecat 17 jucători, nu ne-a avantajat calendarul, dar remarc faptul că echipa a luptat şi a dorit", a declarat Iordănescu la TVR 2.

Pentru giurgiuveni urmează meciul din etapa a 4-a a Ligii 1. Formația lui Iordănescu va întâlni o altă echipă care a evoluat în Cupele Europene.

CS U Craiova - Astra se joacă duminică, 6 august, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Duelul va fi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro