• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Lugano îşi va încheia prima participare în grupele unei competiţii europene pe Arena Naţională din Bucureşti, contra celor de la FCSB. Pentru elveţieni, şansa de a juca pe un stadion care a găzduit o finală de Europa League reprezintă o motivaţie extraordinară.

Formaţia din Ţara Cantoanelor nu mai are vreo şansă de calificare în 16-imile de finală ale UEL, dar vrea să iasă din competiţie lăsând o impresie frumoasă. FCSB are, însă, nevoie de o victorie, pentru a fi sigură de primul loc în Grupa G, astfel că oaspeţii nu vor avea o misiune uşoară.

"Europa League este o competiţie incredibilă. Am muncit mult anul trecut să ne calificăm şi faptul că vom juca pe un astfel de stadion e o motivaţie extraordinară", a declarat Mario Piccinocchi, fost junior la AC Milan.

Când a fost întrebat ce jucător al roş-albaştrilor l-a impresionat în meciul tur, câştigat de FCSB cu 2-1, mijlocaşul italian a evitat un răspuns clar.

"Nu am jucat în tur, dar îl ştiam pe Alibec. Atunci toţi jucătorii Stelei au jucat bine şi de-aia nu pot să nominalizez unul care mi-a plăcut", a precizat fotbalistul de 22 de ani.

Partida dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, de la ora 22:05, pe Arena Națională și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.