• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a remizat cu Zurich, 0-0, şi rămâne fără victorie în grupa L a Europa League. "Roş-albaştrii au avut prima ocazie în minutul 11, când Golubovic a trimis cu capul pe lângă poartă.

Zece minute mai târziu, Rodriguez a profitat de o minge deviată de arbitru, însă n-a marcat. "Roş-albaştrii" au ripostat imediat, prin William De Amorim. Moke putea deschide scorul în minutul 35, după o fază superbă, însă Vanins a prins.

Cinci minute mai târziu, Niţă şi-a salvat echipa după un şut al lui Cavusevic. Şi Adi Popa a fost aproape de un gol norocos în minutul 50, după ce a contrat o degajare a lui Vanins. Steaua a cerut penalty în minutul 68, după un contact în careu între Muniru şi Sarr, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Acelaşi Adi Popa a şutat în plasa laterală în minutul 83, iar partida s-a încheiat 0-0. Steaua a adunat astfel, doar 3 puncte, după patru meciuri, însă mai păstrează şanse de calificare în primăvara europeană.

În celălalt meci al grupei L, Osmanlipsor a reuşit supriză cu Villarreal mulţumită lui Raul Rusescu. Fostul stelist a marcat pentru 2-1, iar echipa sa a urcat pe primul loc în grupă, cu 7 puncte.


 

LIVE TEXT

Min. 90+4: S-a terminat meciul. 

Min. 89: Şutul de la marginea careului trimis de Rodriguez nu ne dă mari emoţii: Niţă prinde fără mari probleme. 

Min. 85: Schimbare: Tudorie a intrat în locul lui Muniru. 

Min. 83: Adi Popa a fost găsit cu o pasă superbă de De Amorim, dar, în locul unei centrări în forţă, a preferat un şut, care s-a dus în plasa laterală.

# Surpriză mare în Spania: intrat pe teren în minutul 72, Raul Rusescu a marcat golul de 2-1 al lui Osmanlispor, în partida cu Villarreal. 

Min. 75: SchimbareSchonbachler intră în locul lui Buff. 

Min. 72: Schimbare: Achim intră în locul lui Golubovic. 

Min. 70:      Kecojevic este avertizat, după ce a oprit un contraatac periculos al Stelei.   

Min. 68: Steaua cere penalty, după un contact în careu între Muniru şi Sarr, la care jucătorul bucureştenilor pare faultat.

 

Min. 65: Schimbare: Kone intră în locul lui Winter. 

Min. 63: Schimbare: Aganovic a intrat în locul lui Bourceanu. 

Min. 53:      Muniru este primul jucător avertizat în acest meci, după un joc periculos. 

Min. 50: Adi Popa a fost aproape de un gol norocos, după ce a contrat o degajare a lui Vanins, dar portarul gazdelor şi-a reparat greşeala şi a prins. 

# Lucrurile revin la normal în Spania: Villarreal a egalat, 1-1, în partida cu Osmanlispor. Hernandez a marcat în minutul 48. 

Min. 46: A început actul secund. 

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză, una care a avut ocazii de ambele părţi, dar scorul a rămas acelaşi, 0-0. 

Min. 40: Ocazia meciului le aparţine gazdelor: Cavusevic nu profită de greşelile în lanţ comise de apărarea Stelei şi îl ia la ţintă pe Niţă cu o execuţie din interiorul careului. 

Min. 35: Moke ratează cea mai mare ocazie a Stelei: şutează din prima de la marginea careului, după o fază superbă a "roş-albaştrilor", dar Vanins prinde. 

Min. 29: Schimbare: Voser s-a accidentat şi îi lasă locul pe teren lui Stettler.

Min. 27: Sarr şutează de la distanţă, din poziţie centrală, dar mingea e pe cadrul porţii şi Niţă prinde fără mari probleme. 

Min. 22: Steaua ripostează imediat: Adi Popa centrează din nou bine, dar William De Amorim trimite peste poartă dintr-o poziţie foarte bună. 

Min. 21: Ocazie mare de gol a gazdelor: Rodriguez profită de o minge deviată de arbitrul partidei, dar mingea şutată de acesta trece pe lângă poartă. 

Min. 11: Steaua ratează prima ocazie a partidei: Adi Popa centrează perfect de pe partea dreaptă, dar lovitura de cap a lui Golubovic din colţul careului mic trece pe lângă poarta gazdelor. 

# Calculele se complică în grupa Stelei: Osmanlispor a deschis scorul în deplasarea cu Villarreal, după golul înscris de Webo (min. 8). Rusescu e doar rezervă.

# Ritmul este bun în acest debut de partidă şi datorită temperaturii de 4 grade Celsiuc de la Zurich.

Min. 1: A început meciul. 


UPDATE: 21:10: Echipa de start a lui Zurich: 

Zurich (4-1-4-1): Vanins - Brunner, Kecojevic, Nef, Voser - Kukeli, Winter, Buff, Sarr, Rodriguez - Cavusevic

Rezerve: Baumann, Chiumiento, Kempter, Kone, Marchesano, Schonbachler, Settler.


UPDATE 19:00 Deşi Becali a anunţat aseară că De Amorim va fi vârf de atac, Reghecampf va miza în avanposturi pe Golubovic, fotbalist care a reuşit un singur gol pentru Steaua.

Echipa de start a Stelei la Zurich:

Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Rezerve: Stăncioiu, Simion, Pintilii, Tudorie, Jakolis, Aganovic, Achim.