• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Hapoel 1-1. Denis Alibec a avut o cădere nervoasă în momentul în care a fost înlocuit, în minutul 70. Atacantul de la FCSB a început să plângă, în momentul în care a ajuns pe bancă, după ce i-a lăsat locul pe teren lui Harlem Gnohere.

Momentul poate avea legătură cu faptul că mai mulți scouteri au venit să îl vadă pe Arena Națională pe Alibec, iar acesta a făcut un meci foarte slab, în care nu s-a evidențiat cu nimic.

Pe de altă parte, vârful de 26 de ani a fost huiduit de o parte din fani, iar acest fapt pare că a contribuit la izbucnirea lui Alibec.

După ce a stat câteva minute pe bancă, Alibec a aplaudat galeria și s-a dus direct la vestiare, unde probabil că a urmărit finalul meciului singur.

Înaintea meciului, Becali a recunoscut că a stat de vorbă cu ”Bizonul”: ”Am trecut pe la echipă aseară, le-am zis jucătorilor mulțumesc, iar când am ajuns la Gnohere i-am zis ”iartă-mă”!

El nu a zis nimic. E băiat bun. Înțelege situația. E vorba de partea financiară, de bani mulți. Și când a fost schimbat cu Craiova, a înțeles”, a spus Becali, înaintea meciului cu Hapoel, explicând de ce Alibec a jucat în locul ”Bizonului”.

Sursa foto: Pro TV