• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Devis Mangia s-a decis asupra primului "11" cu care va aborda partida cu AC Milan din această seară. Italianul a optat pentru un sistem 4-3-3, cu Alexandru Mitriţă aflat la debutul pentru Craiova. Toți cei trei fotbaliști din atac suferă însă la capitolul înălțime în fața apărătorilor ”rossoneri”.

Mitriță, fotbalistul de 22 de ani care a evoluat sezonul trecut în Serie A Tim, la Pescara, este arma secretă a oltenilor în partida din această seară cu AC Milan. Mijlocașul ofensiv va debuta contra italienilor în meciul care se va disputa la Drobeta-Turnu Severin, de la ora 21:00. El va face cuplu în atac cu Alexandru Băluță la centru și cu Gustavo. De partea cealaltă, linia de apărare a ”rossonerilor”, cel mai probabil, va fi formată din Ignazio Abate, Mateo Pablo Musacchio, Cristian Zapata și elvețianul Ricardo Rodriguez. Dacă primii doi apărători ai ”rossonerilor” măsoară câte 180 cm, columbianul este cel mai înalt, 187 cm, în timp ce ultimul are 181 cm lungime. Asta în timp ce debutantul Mitriță și Băluță au câte 171 cm înălțime, respectiv 173 cm cât măsoară Gustavo. La prima vedere se poate observa clar că linia de atac a lui Mangia este contrabalansată de media înălţimii defensivei de la AC Milan.

Iată primul "11" al Craiovei: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Rossi, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Partida dintre Craiova și Milan se va disputa în această seară, de la ora 21:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT