• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a efectuat în această dimineață antrenamentul oficial înaintea partidei din grupele Europa League cu FC Zurich.

Înaintea jocului, Laurențiu Reghecampf se confruntă cu mari probleme de efectiv, acesta reușind cu greu să facă un lot de 18 jucători.

Antrenorul Stelei nu se va putea baza pentru partida cu elvețienii pe Moke, Achim, Pintilii, Filip și Tănase, toți 5 fiind accidentați. Nici Enache nu este o variantă pentru Reghe, acesta fiind suspendat după partida cu Osmanlispor din prima etapă a Europa League.

Jucător căzut în dizgrația lui Gigi Becali, Bogdan Mitrea nu va face nici el parte din lotul lui Reghecampf pentru jocul de mâine seară. În lotul pentru meciul cu Zurich a fost inclus în schimb Adnan Aganovic, revenit după accidentarea din meciul cu CFR Cluj, dar care nu este sută la sută refăcut.

Pe foaia de joc se vor afla Robert Vîlceanu și Dan Popescu, jucători care nu au mai evoluat de foarte mult timp pentru prima echipă a Stelei, dar și puștiul Gabriel Simion, aflat pe lista B trimisă la UEFA.

Dacă jucătorii care fac parte din lot s-au antrenat pe terenul principal de la Domnești, Enache, Pintilii, Achim, Filip și Moke s-au pregătit separat pe un teren alăturat. Cu ei s-a antrenat și Bogdan Mitrea, care a avut un program mai lejer, după ce marți a evoluat pentru Steaua 2.

Cum va arăta Steaua cu FC Zurich:

Niţă - Jakolis, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Bourceanu, Muniru - Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Lot Steaua pentru meciul cu Zurich:

Portari: Niță, Stăncioiu

Fundași: Jakolis, Tamaș, Toșca, Momcilovic, Dan Popescu, Simion

Mijlocași: Muniru, Bourceanu, Ovidiu Popescu, Vâlceanu, Aganovic, Boldrin, De Amorim, Adi Popa

Atacanți: Tudorie, Golubovic

Steaua - FC Zurich se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul e LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.