• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Astra a remizat, pe propriul teren, cu Genk, scor 2-2, în prima manșă din ”16”-imile Europa League, după un meci în care giurgiuvenii au fost obligați să alerge de fiecare dată după egalare.

Partida de la Giurgiu a avut și un moment care a surprins pe toată lumea. Marius Șumudică a ales să-l pedepsească public pe Sergiu Buș. L-a introdus pe atacant în repriza a doua, minutul 63, în locul lui Daniel Niculae, dar l-a scos după doar 17 minute!

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Florin Lovin, suspendat pentru acest meci din cauza cumului de cartonașe galbene, nu a ezitat să spună, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că Șumudică a greșit din nou grav.

”Eu, dacă aș fi antrenor, n-aș face asta niciodată. Poate să greșească toate mingile, dar nu voi scoate un jucător înainte de pauză sau după ce l-am băgat în teren. Mi se pare umilitor față de el și față de familia lui. Schimbarea lui Buș a fost o greșeală.

Dar Șumudică ne zice mereu în vestiar că el ia deciziile și, dacă a greșit, și-o va asuma. Probabil că nu a realizat sau așa a gândit. Antrenorii au altă atitudine, dar eu, ca jucător, m-aș simți foarte foarte urât dacă mi s-ar face asta", a spus Lovin la Digi Sport.

Lovin nu a uitat faptul că și el a avut parte de același tratament în noiembrie anul trecut, la meciul de campionat dintre ACS Poli Timișoara - Astra, scor 2-0.