• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mircea Lucescu e surprins de răsturnarea de senzaţie de scor de la Tel Aviv, unde Zenit a învins-o cu 4-3 pe Maccabi deşi era condusă cu 0-3 cu un sfert de oră înainte de finalul partidei.

"Nu am mai avut parte de un astfel de meci în toată cariera mea, iar cariera mea este lungă şi bogată. Am început meciul foarte relaxaţi, iar ei au profitat din plin de asta. Au jucat agresiv, iar noi am pierdut uşor mingea la centrul terenului din cauza presiunii lor. A fost acea gafă neobişnuită a lui Lodygin, iar după acest şoc nu ne-am mai putut crea aproape nimic în prima repriză. Am început mai bine a doua repriză, însă ei au marcat pe contraatac, apoi a venit acea lovitură liberă fabuloasă. Am schimbat şi am încercat să imprim un ritm mai rapid. Aşa a venit primul gol şi ne-a revenit entuziasmul. Am continuat să atacăm, iar Maccabi a făcut pasul înapoi. Am învins cu 4-3, un rezultat foarte bun, însă, sincer să fiu, nu am fi meritat victoria, cu excepţia ultimelor 15 minute. În acest sfert de oră am profitat de fiecare ocazie pe care am avut-o", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al lui Zenit.

Zenit n-a pierdut niciun meci oficial de la venirea lui Mircea Lucescu, din vară. Are cinci victorii, ultimele trei consecutive, şi trei egaluri în opt partide.

Gruparea din Sankt Petersburg a câştigat un trofeu, Supercupa Rusiei, este pe locul 3 în Rusia după şase etape, cu 12 puncte, şi conduce grupa D din Europa League după victoria din Israel.