• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Beer Sheva e astăzi, de la 22:05, în grupa G a Europa League. Roş-albaştrii sunt faţă în faţă cu istoria, o victorie aducându-i matematic în primăvara europeană şi oferindu-le şanse maxime să termine pe primul loc grupa. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a nunțat că s-au vândut deja 21.000 de tichete.

Fanii nu s-au înghesuit la casele de bilete, dar asta nu înseamnă că scaunele Arenei Naționale vor rămâne goale. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a anunțat câte bilete au fost vândute.

”21 000 bilete achiziționate până aseară (miercuri, 1 noiembrie), acoperișul tras chiar dacă s-a încălzit, condiții de primăvară (europeană)... Casele de bilete sunt deschise și azi... Haterii să se lipească de telecomenzi #FCSB=Steaua”, a anunțat oficialul stelist.

FCSB se află în faţa unei performanţe istorice! Pe lângă asigurarea calificării în primăvara Europa League după cinci ani, cu o victorie în faţa lui Hapoel Beer Sheva, vicecampioana şi-ar depăşi propriul record. Liderul Ligii 1 ar aduna după 4 jocuri 12 puncte, cu unul mai mult decât a obţinut în urmă cu cinci ani, in toate cele 6 partide din grupa.

FCSB - Beer Sheva: Spectacol în tribune

FCSB - Beer Sheva se anunţă o partidă interesantă şi din punct de vedere al spectacolului din tribune. ”Roș-albaștrii” așteaptă în jur de 25.000 - 30.000 de spectatori, ținând cont de rezultatele bune din ultima perioadă. La meci vor fi prezenți și în jur de 3.000 de fani israelieni.

Echipa pregătită de Nicolae Dică traversează o perioadă foarte bună. Roș-albaștrii vin după patru victorii în care au marcat nu mai puțin de 20 de goluri. Oficialii liderului se așteaptă la o afluență de spectatori pentru meciul cu Be'er Sheva.

”Aștept ca măcar după această perioadă în care echipa demonstrează că poate și o mare afluență de suporteri în tribunele Arenei Naționale, chiar dacă e ora cea pe care o știm cu toții”, a spus Mihai Stoica, după meciul cu CS U Craiova, câștigat cu 5-2.

Preţuri bilete

Peluză, inel 3: 15 lei
Peluză, inel 1 și 2: 20 lei
Tribună, inel 3: 25 lei
Tribună, inel 2: 35 lei
Tribuna 2, inel 1 periferic - 35 lei
Tribuna 2, inel 1 central - 50 lei
VIP 3 - 150 lei
VIP 1 - 250 lei

În ceea ce privește programul caselor de bilete, acestea vor fi deschise de la ora 10:00, până în apropierea fluierului de start al partidei.

Cum ar putea arăta FCSB cu Beer Sheva:

Niță - Enache, Larie, Bălașa, Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Tănase - Alibec

FCSB - Beer Sheva, ora 22:05, în Europa League. Roş-albaştrii, faţă în faţă cu istoria

Din nou Becali nu s-a putut abţine! A anunţat primul "11" al FCSB cu Beer Sheva. Veste proastă pentru Dică