• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Manchester United şi-a anulat, cu acordul UEFA, conferinţa de presă de dinaintea finalei Europa League, cu Ajax Amsterdam, după atentatul de luni seară, de la la Manchester Arena.

Jucătorii lui Jose Mourinho s-au antrenat şi marţi la Manchester şi vor pleca spre locul finalei, Stockholm, în seara de dinaintea partidei.

Explozia de la Manchester Arena, venită după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor peste 50, potrivit presei engleze.

Printre miile de oameni care au ţinut să participe la spectacol s-au numărat şi cele mai apropiate rude ale lui Pep Guardiola. Soţia sa - Cristina Serra - şi cele două fiice ale cuplului - Valeria şi Maria - au fost în tribune la show.

Potrivit Mundo Deportivo, managerul "cetăţenilor" a trecut prin clipe de groază după aflarea incidentului, însă a fost calmat imediat, soţia sa contactându-l pentru a-l anunţa că nici ea şi nici cele două tinere nu au păţit nimic.

Poliţia tratează incidentul ca pe un atentat terorist, iar premierul Theresa May a convocat o reuniune a comitetului de urgenţă al Guvernului marţi dimineaţă. May a anulat şi evenimentele de campanie de marţi.

Manchester United a decis să poarte banderole negre la confruntarea la finala Europa League, de miercuri, 24 mai, care va începe la ora 21.45.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT