• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

AC Milan - CS U Craiova 2-0. La prima participare în cupele europene după 17 ani, olteni au fost eliminați în turul 3 preliminar de formația de pe San Siro. Toate cele 3 goluri ale dublei manșe au fost marcate din faze fixe. Ca și în turul de la Severin, Mitriță a ratat la Milano singur cu Donnarumma.

Antrenorul oltenilor, italianul Mangia, a recunoscut superioritatea formației din Serie A, însă a precizat că finalul meciului de pe San Siro ar fi arătat diferit în cazul în care Mitriță ar fi reușit să înscrie la cea mai mare ocazie a Craiovei.

"Nu e ușor să evoluezi pe acest stadion. Noi ne-am făcut jocul, dar AC Milan a fost clar echipa mai bună. Este păcat că am luat două goluri din faze fixe și am ratat acea ocazie mare. Cine știe ce s-ar fi putut întâmpla dacă am fi reușit să egalăm" a declarat Mangia pentru presa din Italia.

Antrenorul oltenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa portarului care a semnat un nou contract cu AC Milan în această vară.

"Donnarumma s-a descurcat foarte bine în ambele meciuri. Îmi pare rău pentru Mitriță. Bineînțeles că după acea ratare și-a pierdut încrederea și doar la asta s-a gândit tot restul meciului. În meciul tur a încercat să tragă pe sub Donnarumma, dar acesta a apărat. În această seară a șutat puternic și a vrut să rupă plasa, dar Donnarumma s-a opus și de această dată" a mai declarat Magia.