• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Devis Mangia e sigur că CS U Craiova va contribui la spectacol în dubla din turul 3 preliminar, cu AC Milan, însă e conştient de forţa "rossonerilor", după campania spectaculoasă de achiziţii din această vară.

"Sunt convins că vom avea partide frumoase. A fost o perioadă de mercato importantă pentru ei, au făcut multe transferuri foarte bune. Am fost învins de Milan cu 3-0, când eram antrenor la Palermo. Ibrahimovic, Robinho, Cassano, Seedorf jucau atunci pentru ei", a declarat Mangia.

Antrenorul italian al oltenilor e mulţumit de victoria de la debutul său pe banca lui CS U Craiova, 2-0 contra lui CSM Poli Iaşi.

"Am jucat bine, având în vedere că a fost prima partidă a campionatului. Primele 20 de minute au fost tensionate, dar apoi am făcut un meci bun, am avut două goluri, două bare. După 2-0 am avut alte ocazii, o bară. Nu sunt supărat pe Ivan, a făcut o partidă bună, ca şi toţi coechipierii lui. Sunt mulţumit de toţi", a mai spus Devis Mangia.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT