• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Milan - Craiova 2-0. Oltenii au sperat într-o minune pe San Siro, dar nu a fost cazul. Craiova a ieșit din dubla cu rossonerii fără gol marcat, chiar dacă Alexandru Mitriță a ratat ocazii uriașe în ambele manșe.

”Ne-am confruntat cu un colos care din 3 faze fixe ne-a marcat, iar la golul trei lovitura liberă a fost inventată și apoi a fost ofsaid. Ne-au bătut.

Ei n-au avut ce ocazii am avut noi, de două ori singur cu portarul. Mitriță n-a fost inspirat, Donnaruma a fost eroul lor. Avem de învățat. Faptul că ne speriem de nume mari și fel și fel de situații în care când auzim de Milan ne tremură genunchii. De ce?

Nu cred că am făcut România de râs. Am jucat la o serbare a Milanului, care în ultimii 3 ani au investit 200 de milioane de euro. O sărbătoare formidabilă a fotbalului. Dacă la 1-0 Mitriță are inspirație și face 1-1, cred că le cam îngheța sângele.

S-a probat că jucăm în anumite momente. N-au fost net superiori. Cred că a fost o experiență extraordinară și am demonstrat că ne putem bate cu orice echipă. Bineînțeles ne-am văzut și lipsurile, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă de ploaie”, a spus Marcel Popescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Pentru Craiova urmează meciul din etapa a patra cu Astra Giurgiu. Partida se va disputa pe teren propriu, duminică, de la ora 18:30. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT.